BIJSTERBOSCH & JACOBS

verder dan het creatieve ontwerp proces

Jonne en Jildou, geen broer en zus, niet getrouwd, hoogstens met ons werk. Dit stijlvolle ‘huwelijk’ kenmerkt zich door de rolverdeling binnen Bijsterbosch en Jacobs.

Jildou is met haar oog voor detail en sprankelende persoonlijkheid een onuitputtelijke bron van energie, fantasie en creativiteit. Jonne is, naast een creatief denker, de man van de strakke planning, daadkracht en neemt de moeilijke beslissingen om u als klant te ontzorgen.

Kortom, er is geen Bijsterbosch zonder Jonne en geen Jacobs zonder Jildou.

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Met ruim 15 jaar gecombineerde ervaring zijn wij in staat om u volledig de zorgen uit handen te nemen. Maak kennis met interieur ontwerp studio Bijsterbosch en Jacobs.

RUST

De aankoop van uw tweede woning is een feit! Of het nu gaat om een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk of een pied-á-terre in Rotterdam, deze aanschaf zal garantie geven tot ontspanning en welverdiende rust.

ERVARING

Wij van Bijsterbosch & Jacobs begrijpen dat er, na uw drukke werkzaamheden, weinig tijd is om na te denken over de inrichting. Met ruim vijftien jaar aan gecombineerde ervaring, zijn wij in staat die zorgen voor u compleet uit handen te nemen.

SLEUTELSERVICE

Dit doen wij met ons unieke ‘sleutelservice’. In overleg met u maken wij een gedetailleerd plan van aanpak. Vervolgens overhandigt u ons de sleutel van het pand en gaan wij aan het werk. Tot in het kleinste detail zullen wij de woning opleveren, waarna u zorgeloos kunt genieten. Geef ons de sleutel van uw huis en de service van Bijsterbosch en Jacobs creëert voor u een thuis.

BLIJF OP DE HOOGTE

Volg Bijsterbosch & Jacobs via Instagram